قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون انتشار نمرات دروس تصحیح شده امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ایمنی جمعی در برابر کرونا چه زمانی ایجاد می شود؟

  • کد خبر: ۸۲۹۱۶
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۶
ایمنی جمعی در برابر کرونا چه زمانی ایجاد می شود؟
در حالی که تا کنون حدود ۱۸ درصد جمعیت کشور واکسینه دو دُز شده اند؛ هنوز بیش از ۳۰ میلیون نفر باید دو دز واکسن دریافت کنند تا به مرز ۸۰ درصد ایمنی برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در یادداشتی که در اختیار این خبرگزاری گذاشته، بیان داشته است:

اگر ۸۰ درصد جمعیت فعلی کشور بالای ۱۲ سال باشد؛ یعنی کشور برای حداقل دو دز واکسیناسیون این جمعیت حدودا ۱۴۰ میلیون دز واکسن نیاز دارد.

در حالی که تا کنون حدود ۱۸ درصد جمعیت واکسینه دو دز شده اند؛ میلیونها نفر هنوز باید واکسینه شوند تا به حداقل ۸۰ درصد واکسیناسیون نیازمند برای ایمنی جمعی برسیم.

به عبارتی دیگر هنوز بیش از ۳۰ میلیون نفر باید دو دز واکسن دریافت کنند تا به مرز ۸۰ درصد برسیم. 

عدم واکسیناسیون این تعداد ایرانی بالای ۱۲ سال که عده ای در نوبت مراجعه هستند و عده ای گویا خیال واکسیناسیون ندارند، اگر برای واکسیناسیون آنها اقدام لازم چه آموزش و فرهنگ سازی، چه تقویت دسترسی آسان مردم و چه اقدامات قهری صورت نگیرد رسیدن به شرایط نسبتا مطلوب و بازگشت به زندگی عادی غیر ممکن خواهد بود.

با نگرش منفی که برخی افراد در مورد واکسیناسیون دارند و پیرو خستگی پاندمی، این نگرش ممکن است در تعداد بیشتری گسترش یابد؛در نتیجه  اقدامات قانونی و اعمال محدودیت های جدی برای واکسینه نشده ها اجتناب ناپذیر است.

درست است که در حال حاضر واکسن زدن به افراد اجباری نیست و همچون بسیاری رفتارهای ناسالم و غیر بهداشتی مثل سیگار کشیدن، فرد خاطی تلقی نمی شود ولی با اعمال محدودیت     های هوشمند در اجتماعات، محل دریافت خدمات دولتی و غیر دولتی و مانند اینها می توان اقلیت واکسن نزده را به نفع سلامت اکثریت واکسن زده مجبور به همکاری کرد.

همانند ممنوعیت مصرف سیگار در محل های سربسته و وسایل حمل و نقل عمومی و مانند آن.

این کار با استفاده از فناوری های هوشمند بسیار انجام پذیر است و مورد تایید جامعه جهانی و قوانین بین المللی است و کشورهایی نیز از این ابزار بخوبی برای مدیریت اپیدمی استفاده کرده و سود برده اند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->